Gå til toppen


For at installere tweaks og applikationer skal man først tilføje det repo, som er angivet under de forskellige apps/tweaks her på hjemmesiden. Mange af disse bruger heldigvis det samme repo - nemlig Hack Your iPhone-repo'et (HYI). 

1. For at installere skal du gå ind under Sources og klikke på repoet eller søge efter tweaket/app'et under søgefunktionen. I dette eksempel vil vi installere app'en "Color Mail Labels".

2. Klik på den valgte app, tweak, tema eller andet og derefter klik på "Install".

3. Nu kommer du til en side, hvor du skal trykke på "Confirm". Herefter går installationen i gang. 4. Nu sættes installationen i gang. Gå ikke ud af Cydia før installationen er fuldført.

5. Efter installationen skal man ofte genstarte telefonen, hvilket man gør ved, at trykke på knappen, som kommer frem.

6. Nu er den valgte app, tweak, tema eller andet installeret! Cydia finder selv opdateringer, så en gang imellem skal man lige ind og opdatere. Bemærk: Nogle tweaks viser sig ikke i form af en app på hjemmeskærmen, men kan være en del af en anden app eller findes under indstillinger.Fjern apps/tweaks

For at fjerne installerede emner, skal du igen finde app'en, som nu vil have et vingeben, der viser, at det er installeret på din Apple-enhed.

For at slette, skal du ganske simpelt gå ind på emnet og trykke på "Modify" oppe i højre hjørne af skærmen.

1. Klik derefter på "Remove"

2. Tryk "Confirm"

3. Nu bliver emnet slettet og derefter vil Apple-enheden højst sandsynlig genstarte. Efter dette er afinstalleringen fuldført.