Gå til toppen


Tillykke med din jailbreakede Apple-enhed

Når din Apple-enhed er jailbreaket, skulle du gerne have en ny app, der hedder "Cydia". Når du starter Cydia op for første gang, skal du gennemgå nogle opdateringer - vælg den fulde opdatering. Når den spørger om hvilken bruger du er, skal du bare trykke "User". 

Det er Cydia du skal installere alle tweaks og apps igennem. Cydia kommer fra starten af med en række repos. Disse repo's er de kilder, hvor apps og tweaks kan hentes fra. Her vises hvordan man tilføjer repo's. Du kan se en komplet gennemgang af Cydia her.

Eftersom man ikke kan nedgradere sin enhed, når man først har gendannet, hvis man ikke har gemt de såkaldte "SHSH-blobs", kan det være en god idé at gemme disse for en sikkerheds skyld. Du kan læse mere om dette her.

Bemærk: Denne gennemgang benyttes ikke til Apple TV 2G. Tweaks og apps installeres på en anden måde på Apple TV'et og derfor forklares installationen nærmere under den enkelte guide til tweaket/app'en.Fremgangsmåden er lidt forskellig på iPhone/iPod Touch og iPad. Det er dog kun ganske få detaljer, der er anderledes på de forskellige enheder.

Vælg om du har en iPhone/iPod Touch eller en iPad:


iPhone & iPod Touch iPad